Holmbergs Högtryckstvätt

Takbehandling

Tvätt & målning

Ett fint hus förtjänar ett fint tak. Ett gammalt och slitet tak kan minska marknadsvärdet på ditt hus. Åldern tar sin vägtull, och idag är många tak gråa och smutsiga och originalfärgen är borta på grund av slitage från regn, snö och sol. Denna försämring förstör taket, eftersom det leder till att fukt kan tränga ner i det och skapar de förutsättningar som möjliggör tillväxt av alger, mossa etc. och kan också leda till frostskador. Lyckligtvis är det inte nödvändigt att byta ut det mot ett nytt och dyrt tak. Ditt goda gamla tak kan målas och vaxas. Det får ett nytt liv, får effektivt skydd mot vädret och du kan lägga 10-15 år på takets livslängd när du målar samt vaxar det.

Hustaken i Sverige utsätts under sin livslängd för väldiga väderomställningar som innebär stora skillnader i temperatur, sol, regn, frost och fukt. Detta sliter enormt på taket och förkortar dess livslängd. Behandlas taket däremot genom rengörning och målning så kan de livslängden för taket förlängas avsevärt. På så sätt sparar du både tid och pengar samt att du får ett och snyggt tak.

Arbetet tar normalt sätt endast två dagar att utföras där vi först spolar rent taken med senaste teknikens tvättrobotar. När taket sedan är torrt så målas taket 2 gånger. På så sätt avlägsnas alger och smuts på ett mycket effektivt sätt och taket får en ny och fräsch slitstark yta som står emot väderomställningar mycket bättre än tidigare. Sista steget är ytbehandlingen. Vi blandar färgen med ett vaxmedel som skapar en pärleffekt. Resultatet: Extremt slitstark yta som är självrengörande och vattenavvisande. Vi lämnar alltid 10 års garanti på våra takmålningar.

 

Kontakt

  Frågor & svar

  Du kan maila till oss direkt via
  info@hhogtryckstvatt.se
  eller ringa oss på
  072 182 62 61

  Våra öppettider är:
  Mån-Fre: 07.00-18.00
  Lörd-Sönd: Stängt

  Men vi erbjuder jour dygnet runt!

  Tack vare rotavdraget betalar du som har en villa, bostadsrätt eller sommarstuga bara 70 procent av arbetskostnaden när du anlitar oss.

  Räkneexempel: 
  Arbetskostnad: 10.000 kr
  Material: 3.000 kr
  ROT-avdrag: -3.000 kr
  Du betalar: 10.000 kr

  Under ett kostnadsfritt besök så undersöker vi det arbete som ni önskar att vi ska utföras och genom denna konsultation kan vi då ge en mer precis kostnadsvärdering.

  Vi behöver naturligtvis inte komma ut på plats innan vi utför arbetet.

  Holmbergs högtryckstvätt

  Adress: Skjutbanegatan 9, 723 39 Västerås
  Email: info@hhogtryckstvatt.se
  Tel: 072-182 62 61